City Impact App

Verbind een bereikt persoon met een lokale kerk of christelijke organisatie. Vind aankomende outreach-events en schrijf je in. Maak je eigen outreach-event aan en manage locaties, groepsleiders en deelnemers.

De web-app van City Impact opent in je gebruikelijke browser.

City Impact web-app

Waarom een (web)app? Voor passende Follow-up door kerken, na jouw outreach! Nazorg, opnemen in de geloofsgemeenschap! In de app zijn veel betrokken kerken en organisaties ingeschreven, die snel een passende groeiplek kunnen zijn voor nieuwe gelovigen. Jij kan met deze app gemakkelijk die bereikte mensen koppelen aan zo’n betrokken kerk voor de nazorg.

Daarnaast geeft de app alle mogelijkheid om outreach events te organiseren en managen, en zichtbaar te maken voor deelname.

De web-app is te vinden via bovenstaande knop en QR, of direct op app.cityimpact.nl

Installeer de app op je Startscherm

De app werkt als een WEB-app. Daarom vind je deze niet in de App store of Google Play store. Het is een compacte website die specifiek gemaakt is om optimaal op je mobiel te werken, zodat je de app altijd bij je hebt en kan openen.

city-impact-favicon
Installeer de app vanuit de instellingen van je internetbrowser*, zodat je een icoontje op je Startscherm / Homescreen krijgt. (*Opera, Safari, Chrome, Firefox etc)

Mockup of a mobile phone screen